Muziekschool Oostelijk West-Friesland

Over Ons

Muziekschool Oostelijk West-Friesland

Muziekschool Oostelijk West-Friesland is dé regionale instelling voor kunsteducatie op het gebied van muziek, met een breed aanbod voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, maar ook samenwerkingspartner van muziekverenigingen, scholen en culturele instellingen.

 

MOW wil elke deelnemer een stimulerende leeromgeving bieden, waarbinnen ruimte is voor iedereen ongeacht leeftijd. Deze leeromgeving bestaat uit een veelheid van cursussen, lessen en aanvullende activiteiten, in logische samenhang, toegespitst op de leeftijd, wensen en mogelijkheden van elk individu.

 

Binnen het domein Kunsteducatie Muziek heeft MOW een uitgebreid aanbod van cursussen en activiteiten, gericht op kennismaken, verdiepen, talentontwikkeling en ontspanning.
MOW is van mening dat kinderen en jongeren ook binnenschools optimale culturele en creatieve ontwikkelingskansen moeten krijgen; immers de jeugd van nu heeft veel meer nodig dan alleen cognitieve vakken. Daarom werkt MOW ook samen met verschillende scholen in het basis- en voortgezet onderwijs: muziekprojecten, coaching leerkrachten, inschakeling vakleerkracht, workshops, etc.

Maak kennis met onze docenten.

 

 

 

Back to top