Muziekschool Oostelijk West-Friesland

Mariëtte de Graaf

Mariëtte de Graaf

Mariëtte de Graaf

Docent Keyboard

Over Mariëtte

Mijn naam is Mariëtte de Graaf, ik woon in Zwaagdijk-Oost en geef keyboardles bij Muziekschool Oostelijk West-Friesland.


Ik heb elektronisch orgel  gestudeerd aan het Conservatorium Alkmaar, met bijvak piano. Deze studie heb ik afgerond in 1989. In 1998 heb ik ook een bevoegdheid voor keyboard behaald.


Na mijn afstuderen in 1989 had ik het geluk dat ik alle leerlingen kon overnemen van mijn vroegere lerares bij de oude Muziekschool West-Friesland. Zij ging verhuizen en had elders een baan gevonden. Na een jaar splitste deze muziekschool zich op en was ik ineens in dienst van drie scholen. Omdat dat toch wel erg veel werd geef ik momenteel alleen nog les bij Muziekschool Oostelijk West-Friesland, op vijf locaties: Wervershoof, Medemblik, Hoogkarspel, Zwaagdijk en Enkhuizen!


Naast het lesgeven speel ik ook graag zelf (keyboard, piano en orgel) en begeleid ik een gemengd koor op kerkorgel.


Keyboardles geven bevalt mij heel goed omdat het keyboard een instrument is met heel veel mogelijkheden. Je bent er niet snel op uitgekeken. Ik vind het geweldig als ik mijn enthousiasme weet over te brengen op de leerlingen.

Sociaal Profiel

U kunt mij ook vinden op:

Website
Facebook
LinkedIn
Twitter

Back to top