Muziekschool Oostelijk West-Friesland

Muziek voor Peuters

Muziek voor Peuters

Samen op muzikale ontdekkingsreis!
Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar, die samen met één ouder, grootouder of verzorger liedjes willen zingen en muzikale spelletjes willen doen. Kleine kinderen vinden het heerlijk als er samen met hen gezongen, gedanst en gespeeld wordt. Ze hebben grote belangstelling en aandacht voor klanken en geluiden; al snel herkennen ze liedjes en reageren hierop met geluid en beweging. Je gaat met een blije peuter weer naar huis.

Muziek voor Kleuters

Muziek spelenderwijs voor Kleuters

In een half jaar gaan we werken aan o.a. zuiver zingen, puls, ritme, expressie, spelen op kleine instrumentjes, bewegen op muziek/dansen en meer.

Ambitieus? De kinderen zullen vooral plezier hebben!

Muziekles is goed voor je ontwikkeling!
De inhoud van de peuterlessen past bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Je merkt vooruitgang aan hun taalontwikkeling, hun motoriek, het associatief denken, en het samenwerken. De lessen bevorderen de creativiteit en uiteraard de muzikaliteit.

Na dit halve jaar is een vervolgcursus mogelijk.

Muziek spelenderwijs voor groep 3

Muziek spelenderwijs voor groep 3


Ga je mee op ontdekkingsreis in de muziek? Voor je het weet ben je zelf muziek aan het maken. Je zingt liedjes en je speelt op ritme-instrumenten   en klokkenspellen. Er wordt geïmproviseerd en we maken allerlei begeleidingen bij de liedjes. Er wordt gedanst op en geluisterd naar muziek uit alle windstreken.

Voorbereidend Instrumentaal Onderwijs

VIO

Vraagt u zich af of uw kind interesse heeft voor de muziek?
Weet u nog niet wat voor muziekinstrument uw kind kan gaan spelen in de toekomst?

Dan is dit de ideale cursus voor uw kind

Back to top